Stugorna

Hyra året om
Saltögården består av sex stycken hus, varav ett är kökshus och ett är musiksal. Övriga är boningshus. Saltögården går att hyra året om och det finns möjligheter att boka hela anläggningen eller delar av den. Totalt finns ca 50 bäddar. Det går även att boka dagskonferens och bröllop med upp till 80 personer. Catering går att ordna på plats.

Hus A
I hus A finns en större matsal, storkök, samlingsrum, dusch, toalett, två sovsalar med totalt 12 sovplatser samt ett 2-bäddsrum. Matsalen inbjuder till att umgås under trevliga former. I källarplanet finns tvättstuga och garage.

Musiksalen (Hus E)
Musiksalen är placerad i ett av de större husen och har god akustik för ensemblespel och körövningar. Här finns också eb flyglel och plats för 80 åhörare vid konserter, konferenser etc. I källarplanet finns toalett och kök med möjlight att duka för 80 personer.

Boningshus (Hus B, C, D och F)
Det finns fyra stycken boningshus med flygel eller piano till förfogande. Varje hus har öppen spis, 9-11 sovplatser, kök, toalett och dusch. I källarplanet finns även tvättstuga och garage.

För ytterligare information om stugorna kontakta Oddrun Hyttedalen på +47 95 02 08 90, eller på oh@habitatus.no.